Psiholog Diana Tarcea

DESPRE MINE

Sunt Diana Tarcea, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental cu un interes major in domeniul parentingului in toate aspectele sale.

Pe acest site scriu in speranta ca veti gasi raspunsuri la diverse intrebari pe care vi le puneti in legatura cu cresterea copiilor. Prin acest site, eu NU vreau sa “va spun eu cum se cresc copiii, ca voi nu stiti” sau “stiu eu mai bine cum se face, ca am studii”. Fiecare familie e unica, fiecare copil si fiecare mama si tata pe care-l are sau pe care-l dobandeste la un moment dat e unic. De aceea nu cred in retete universale, dar cred ca uneori, in vâltoarea vietii, ajungem sa nu mai vedem limpede lucrurile, ajungem sa ne temem ca nu vom ajunge nicaieri, ca suntem pe un drum care se infunda. Cred ca in acest caz psihologul poate deveni un ghid, un aliat care nu “rezolva probleme” ci care e alaturi de un om ce cauta solutii. Cu cat sunt mai multe minti care se aduna sa se uite la o problema cu atat sunt generate mai multe solutii.

In Cabinetul meu de Psihologie ma intalnesc cu parinti, cu copii sau cu familii, mai ales cu aceia care cauta ajutor pentru problemele sau dificultatile pe care le au si care nu stiu ca exista solutii specializate pentru rezolvarea lor.

Ca atestari profesionale sunt psiholog cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu formare in psihoterapii cognitive si comportamentale prin Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (APCCR). Sunt “Parenting Counts Educator” certificat de  Talaris Institute, Seatlle, Washington.

Ma gasiti la numarul de telefon 0743 123 098 sau completand formularul alaturat.

CONTACT 

Nume si prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj