Psiholog Diana Tarcea

DESPRE MINE

Sunt Diana Tarcea, psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental cu un interes major în domeniul parentingului în toate aspectele sale.

Pe acest site scriu în speranța că veți găsi răspunsuri la diverse întrebări pe care vi le puneți în legătură cu creșterea copiilor.

Prin acest site, eu NU vreau să “vă spun eu cum se cresc copiii, căci voi nu știți” sau “știu eu mai bine cum se face, căci am studii”.

Fiecare familie e unică, fiecare copil și fiecare mama și tată pe care-l are sau pe care-l dobândește la un moment dat e unic.

De aceea nu cred în rețete universale, dar cred că uneori, în vâltoarea vieții, ajungem să nu mai vedem limpede lucrurile, ajungem să ne temem că nu vom ajunge nicăieri, că suntem pe un drum care se înfundă. Cred că în acest caz psihologul poate deveni un ghid, un aliat care nu “rezolva probleme” ci care e alături de un om ce caută soluții. Cu cât sunt mai multe minți care se adună să se uite la o problema cu atât sunt generate mai multe soluții.

În Cabinetul meu de Psihologie mă întâlnesc cu părinți, cu copii sau cu familii, mai ales cu aceia care caută ajutor pentru problemele sau dificultățile pe care le au și care nu știu că există soluții specializate pentru rezolvarea lor.

Că atestări profesionale sunt psiholog cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în psihoterapii cognitive și comportamentale prin Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (APCCR). Sunt “Parenting Counts Educator” certificat de  Talaris Institute, Seatlle, Washington.

Mă găsiți la numărul de telefon 0743 123 098 sau completând formularul alăturat.

CONTACT 

Error: Contact form not found.