1. Atelierele sunt structurate pe categorii de varsta. Categoriile tind sa fie organizate dupa secventa: prescolari, scolari mici, scolari de varstă gimnaziala. Uneori, insa, categoriile pot fi subdivizate sau comasate, in functie de continutul fiecarui atelier.
2. La aceste ateliere de dezvoltare socio-emotionala pentru copii, ei vor fi incurajati sa contribuie si sa se implice activ in sarcinile propuse. Structura atelierelor este una interactiva.
3. In urma fiecarei sesiuni parintii vor fi informati despre obiectivul urmarit in sedinta respectiva si despre mijloacele folosite astfel incat sa ii poata ajuta pe copii sa isi reaminteasca sa practice activitatile si exercitiile si in afara atelierelor pentru ca efectele acestora sa poata fi generalizate si in afara Cabinetului.
4. Atelierele vor avea un numar redus de participanti (6-10 copii), caracterul interactiv al acestora presupune ca fiecare copil sa aiba sansa sa isi exprime punctul de vedere, lucru greu realizabil dacă grupul e prea mare.
5. De regula atelierele vor avea o frecventa de 1 atelier/ saptamana si durata de o ora. Data de incepere va fi anuntata la o data ulterioara acelora dintre dumneavoastra care si-au manifestat interes prin inscriere. La sectiunea “Mesaj” puteti preciza o zi si o ora care ar fi convenabile pentru dumneavoastră. In masura in care este posibil, voi ține cont de aceste preferinte.
Aveti mai jos lista cursurilor disponibile. Apasand pe fiecare dintre ele veti putea citi descrierea fiecaruia
Toate atelierele vor avea loc la Cabinetul de Psihologie din Cluj Napoca, str. Horea nr.4/ 15 si vor fi sustinute de psiholog si psihoterapeut Diana Tarcea.
Va astept cu drag la ateliere!